Maserati élet

Auto China 2018: a GranLusso és a GranSport hosszútávú stratégiája

Maserati-stand-at-Auto-China-2018

Modena, 2018. április 25. – A Maserati bemutatja a 2018-as sorozatát három jelentősen átalakított modellel az Auto China 2018-as pekingi show-n, többek között a GranLusso és a GranSport kárpit jövőjét. A két kárpit a GranTurismo filozófiájával rezonál, a sportosság és a luxus végső kombinációjaként.

A GranLusso és a GranSport ünnepe

A Maserati mindig is a legtökéletesebb és legrugalmasabb sportosságot reprezentálta, és továbbra is az ügyfelek helyezkednek a figyelem középpontjában, az egyedi igények kielégítése exkluzív modellekkel.

A Maserati egy új, személyre szabott területet mutatott be az Auto China 2018-ban. Ez a terület a MY18 Maserati modellek flottáját is megmutatja a rendkívül testreszabott GranLusso és GranSport kárpitokon keresztül.

A társalgóban bemutatott Levante GranSport teljes mértékben megtestesíti Maserati verseny szellemét. Rögtön felismerhető az első rács, a Piano Black csúszósínek és a tetősínek, a piros féknyergek és a 20″ Nereo kerekek alapján. 12 irányú sportos bőrülések, szabályozható sport kormánykerék, hosszúkás fokozatváltók, lágy zárt ajtók elegyednek, hogy létrehozzák ezt az izgalmas, sportorientált belső teret.

A Quattroporte GranLusso újradefiniálja a luxus fogalmát. Az elegánsan felújított külső egy impozáns elülső rácsot, 20″ Mercurio felnit és feketére festett féknyeregeket tartalmaz. Exkluzív Ermenegildo Zegna selyem belső, Radica fából készült bőr kormánykerékkel, hátsó és hátsó oldalsó napellenzőkkel, négyzónás automatikus klímaberendezéssel és fűtött hátsó utasülésekkel kombinálhatók.

A Ghibli a Maserati prémium sportszedánja, amely tökéletesen ötvözi az osztálya teljesítményét és eleganciáját. A bemutatón van egy 350 LE Ghibli GranLusso és egy 430 LE Ghibli S Q4 GranSport, mindkettő hatalmas 3.0 literes Twin Turbo V6 benzinmotorral.

A testreszabási terület

Ez az új terület számos lehetőséget kínál, köztük öt különböző keréktárcsát, ikonikus rácsot szénszálas anyaggal, valamint különféle ülések és kormánykerék-mintákat a GranLusso és a GranSport kárpitokhoz, valamint külső színek és belső bőrök széles választékát, vagy akár Alcantara kárpitot.

“A luxusmárkák mindig is úttörő szerepet játszottak az autó személyre szabásában, és a Maserati továbbra is nagy hangsúlyt fektet ügyfelei élményének növelésére” – mondta Alberto Cavaggioni, a Maserati China ügyvezető igazgatója.

“Kínában egyre több a >>szakértő<<, akik szeretnék kifejezni személyiségüket egy exkluzív autó által. A növekvő igények kielégítése mellett a Maserati megtartja az egyedülálló luxus- és sport örökségét, melynek köszönhetően kiváló minőségű és exkluzív lehetőségeket kínál, amelyek valóban megfelelnek a legigényesebb ügyfeleknek."

A könnyűfém keréktárcsák, a féknyergek és a kormánykerekek, a teljes prémium olasz bőr és a Zegna Silk belső tér, a kézi varrás, valamint a fa és a szén kombinációjának páratlan luxusával és kényelmével rendelkező Maserati bőséges konfigurációs alternatívákat kínál, amelyek a luxust és a sportosságot kommunikálják, minden érzékszerv legnagyobb örömére.

Egyedülálló lehetőségek a nagy teljesítményért

A Maserati különböző keréktárcsákat kínál, 18-21 hüvelyk méretben. A személyre szabott területeken öt különleges díszléc van bemutatva, beleértve a klasszikus 21″ Eracle könnyűfém keréktárcsákat és az elegáns 21″ Titano kovácsolt könnyűfém keréktárcsákat.

A féknyeregeket különféle színválasztékban kínálják, beleértve az elegáns fekete, szenvedélyes vörös, dinamikus sárga és ikonikus kék színeket. A Maserati hatdugattyús, rögzített, ötvözetlen Brembo csőterelőt használ, amelyek figyelemre méltó fékezési teljesítményt nyújtanak.

A Radica fakárpit, a bőr kormánykerék és a szénszálas sport kormánykerék a luxus és sportos Maseratit prezentálja. A sport örökségének tiszteletére a Maserati a versenyautó-inspirált széncsomagot, valamint a hosszúkás váltókarokat polírozott alumíniumból kínálja.

Az újonnan bevezetett elektromos szervokormány (EPS) jobb helyzetet ad az autó különböző vezetési módjaihoz, miközben biztosítja a jobb kényelmet és a sima, éles kezelési élményt minden Maserati számára. Az EPS lehetővé teszi az Advanced Driving Assistance Systems csomagot. Az olyan aktív funkciók mellett, mint a Lane Keeping Assist, az Active Blind Spot Assist és az Highway Assist, rendkívül kényelmes és biztonságos vezetési élményt nyújtanak.

Mind a Maserati Ghibli, mind a Quattroporte szedánok az új, teljesítménynövelő integrált járművezérlő rendszerrel (IVC) vannak felszerelve, amelyet a Bosch a Maserati-val együttműködve fejlesztett ki. Az IVC képes megakadályozni az irányítás elvesztését ahelyett, hogy egyszerűen korrigálná, így növeli az aktív biztonságot és jobb dinamikát nyújt a vezetési teljesítmény és a vezetői elégedettség szempontjából.

Testre szabott luxus

Minden Maserati része egy erőteljes motor. Az opcionális Bowers&Wilkins Premium Surround Sound rendszert úgy tervezték, hogy lenyűgöző hallási élményt nyújtson a vezetőnek és az utasoknak egyaránt.

Ami a belső teret illeti, a Maserati szellőztetett üléseket kínál számos prémium olasz bőr opcióban, amelyek egyedi illata és puha hangulatuk tovább növeli a kabin finomságát és kényelmét. A Maserati az egyetlen olyan márkája a világon, amely személyre szabott belső teret kínál, mint például az Ermenegildo Zegna Silk, amely 100%-os finom szemcsés természetes bőr.

Ezen felül a Maserati számos külső színt kínál, beleértve a csúcsminőségű Tricoat és Mica festékeket. A fém porbevonat helyett ez az opció csillámlapokat alkalmaz, amelyek különböző megvilágítási körülmények között különböző árnyalatokat mutatnak.

Vissza a listához