Vezetési kurzusok – GT1 Nap

Master-GT1Day_cut

Merüljön el a pálya rejtelmeiben egy teljes nap alatt: teljesítmény, szakértelem és izgalom.

Ezt a programot azoknak találtuk ki, akik csak egy napot tudnak a programra szentelni, az 1 napos Master GT kurzus a legjobb módja annak, hogy felfedezhesse a Maserati világát, megismerkedhessen az autóval és tökéletesíthesse vezetési technikáját teljesen biztonságosan. Az oktatóink tanácsai és a köredzések tapasztalatai biztonságosabbá és hatásosabbá teszik a vezetést, csiszolják azokat a készségeket, amelyekre szükségük van ahhoz, hogy sikeresen tudják kezelni az esetleges vészhelyzeteket.

Az 1 napos Master GT kurzust azért szervezzük Önöknek, hogy a szakembereink tapasztalata és tudása alapján olyan oktatásban részesüljenek, amelynek célja, hogy növelje a Maserati modellek technologiájának és teljesítményének teljeskörű megismerését úgy, hogy közben javítja a résztvevők személyes vezetési technikáját egy élvezetes és kihívásokkal teli környezetben.

Résztvevők: 24 résztvevő per kurzus, 6-8 fős csoportok 3 vagy 4 csapatra osztva.
Kurzus időtartama: 1 nap a pályán.

Kezdés Befejezés Helyszín
14/05/2015 14/05/2015 Varano de’ Melegari
02/07/2015 02/07/2015 Varano de’ Melegari
16/10/2015 16/10/2015 Varano de’ Melegari

Árak

Kurzus szállás nélkül

• Vezető: € 2.150 (tartalmazza a ÁFÁ-t), az ár magába foglalja a pályán eltöltött 1 napot, a biztosítást, az ebédet, a fogyasztást a bárban és a Maserati ajándékokat.

• Kísérő: € 250 (tartalmazza az ÁFÁ-t), az ár magába foglalja a biztosítást, a belépést a pályára, a részvételt a dinamikus tevékenységeken, az ebédet, a fogyasztást a bárban és a Maserati ajándékokat.

Kurzus szállással

• Vezető: € 2.300 (tartalmazza az ÁFÁ-t) az ár magába foglal még egy szállást reggelivel a Hotel INK 124**** Superior szobájában a kurzus előtti éjszaka és egy speciális retúr transzfert a hotelból a pályára.

• Kísérő: € 400 (tartalmazza az ÁFÁ-t)

exploiting-power-to-the-max

Használja ki erejét a maximumig

A dinamikus kurzus célja, hogy fejlessze a vezetési technikát.

Az 1 napos Master GT 1 kurzus magába foglal egy teljes napot a pályán, amit a Maserati által alkalmazott, nagy tapasztalattal rendelkező, professzionális autóvezetők társaságában tölthetnek el. Ez egy izgalmas és rendelkívül dinamikus kurzus a potenciális Maserati ügyfeleknek vagy azoknak, akik már rendelkeznek járműveink egyikével. Az 1 napos Master GT kurzus a személyes készségekre és az autóink optimális vezetési technikájának tökéletességére koncentrál, még az alacsony tapadású felületen is.

gt1_day_3

AZ ÖSZTÖNZŐ LÉGKÖR

Egy ösztönző legkört biztosítunk Önöknek a tanulás élményéhez.

Az 1 napos Master GT kurzus alatt a fejlődés az oktatói csapatunk szakértelme által garantált, akik képesek az Önök vezetési képességein egy vidám környezetben javítani. A fedélzeti audio/video rögzítő rendszer felvételének köszönhetően, elemezni lehet, hogyan teljesít a pályán és a folyamatos egyeztetés segítségével a vezető gyorsan javíthat a vezetési képességein.

telemetry

TELEMETRIA, EGY ÉRTÉKES ESZKÖZ

Telemetria, egy értékes eszköz a képességek javítására.

A telemetriai adat egy másik fontos eszköz, melynek segítségével a látogatók fejleszthetik a vezetési képességüket és az illusztráció segítségével gyorsabban megtanulhatják a vezetési technikát. A résztvevők 6-8 fős csoportokba vannak osztva, annak érdekében, hogy minden résztvevő elég figyelmet kapjon, míg a kurzus befejezéseként a Maserati tulajdonosoknak lehetőségük van a saját autójukat a pálya egy szakaszán felavatni.