Vezetési kurzusok – High Performance

intro

Master High Performance – a nagysebességű versenypálya vezetési élménye

A Master Maserati HP a GranTurismo vezetéstechnikai koncepció természetes fejlődése, amit az előző GT programokból a legmagasabb szintre fejlesztettünk. A kurzus egy igényes technikai és szakmai színvonalat biztosít és egy lenyűgöző betekintést kínál a Maserati GT világába. A tréning lényege, hogy a technikát, a sebességet és a vezetési élményt összekapcsolja és hogy a résztvevők megtapasztalhassák a Maserati modellek kiemelkedő teljesítményét a Varano de’ Melegari versenypályán.

A program magába foglalja a fejlett, nagy sebességű vezetési koncepciókat és a technikalig összetettebb, kihívást jelentő vezetési gyakorlatokat. A kurzus feltétele, hogy az alapvető vezetéstechnikai ismereteket egy előző GT vezetési tréningen (pl. Master GT1 Day) már elsajátította. A Master Maserati csapat egy olyan speciális programot fejleszett ki, ahol az oktatás és a kurzus dinamikája személyre szabottan a résztvevő specifikus igényeire és elvárásai készült.

Résztvevők: 24 résztvevő per kurzus, 6-8 fős csoportok 3 vagy 4 csapatra osztva.
Kurzus időtartama: 2 nap a pályán


Kezdés Befejezés Helyszín
07/10/2015 08/10/2015 Varano de’ Melegari

ÁRAK

Kurzus szállás nélkül

Vezető: € 4.330 (tartalmazza az ÁFÁ-t), az ár magába foglalja a pályán eltöltött két napot, a biztosítást, két ebédet a versenypályán, a fogyasztást a bárban és a Maserati ajándékokat.

Kísérő: € 350 (tartalmazza az ÁFÁ-t), az ár magába foglalja a biztosítást, a belépést a pályára, a részvételt a dinamikus tevékenységeken, ebédet, a fogyasztást a bárban és a Maserati ajándékokat.

Kurzus szállással

Vezető: € 4.700 (tartalmazza az ÁFÁ-t) az ár magába foglalja a szállást két éjszakára reggelivel a Hotel INK 124**** Superior szobájában. A hotel csupán 20 percre található a pályától. Tartalmaz még egy specialis retúr transzfert a hotel és a pálya között és egy vacsorát Parma egyik exkluzív éttermében az első nap végén. A résztvevőknek kötelező a kurzus előtti estén megérkezni a szállodába.

Kísérő: € 690 (tartalmazza az ÁFÁ-t)

hp2b

 

Egy személyre szabott program

Technikalig összetett gyakorlatok egy izgalmas körhöz.

A kurzust olyanoknak találtuk ki, akik a nagy sebesség megszállottjai és mindig a lehető legjobbat várják el minden gyakorlattól. A Maserati Master High Performance alapos elemzések alapján, a következő elemek tökéletes kombinációaja: biztonság, korszerű, nagy sebességű vezetési koncepciók, technikalig összetett gyakorlatok, személyre szabott programok és egy kölcsönös együttműködés az oktatói csapattal.

cutting-edge-instruments

 

 

Legfejlettebb eszközök

A résztvevők vezetési stílusa a legmodernebb technikávál elemezhető ki.

A nagy sebességű vezetés mellett, ami Pace-Carral vagy anélkül történik, a résztvevő gyakorolhatja még alacsonytapadású felületen a driftelést, amihez a legjobb gyakorlási eszköz a körpálya. A tréning magába foglalja még a telemetria intenzív és szakszerű használatát, ami a fedélzeti audió/videó rendszer felvételének kiértékelésével párosul.

maserati-owners-on-the-track

 

 

Maserati tulajdonosok a pályán

Az utolsó körben a Maserati tulajdonosoké a főszerep.

Habár a tréningen a potenciális Maserati ügyfelek is részt vehetnek, a kurzus utolsó köre kizárólag a Maserati tulajdonosoknak szól, akik teljesen biztonságosan tesztelhetik saját autójukat. Ahhoz, hogy garantálni tudjuk, hogy minden vezető a lehető legnagyobb figyelmet kapja, a résztvevőket 6-8 fős csoportokba osztjuk.