Vezetési kurzusok – Információk

instructors

Biztosítás: A maximális biztosítási díj, ami automatikusan levonásra kerül a jelentkezésnél, körübelül € 516.457 minden egyes résztvevőnek.

Ruházat: A versenypályára sportos ruházatot ajánlunk (a vezetéshez alkalmas cipőt). Nincs külön “dress code” a vacsorához.

Maserati gyárlátogatás: A résztvevők, akik szeretnék és időben jelzik, lehetőségük van a kurzus előtti napon vagy esetleg egyből a kurzus után meglátogatni a Maserati gyárat. Ha érdekli Önt a program, kérem írjon egy levelet a következő e-mail címre:  maseratiexperience@maserati.com.

Ajándék utalvány:
Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy valakinek egy biztonsági tréninggel egybekötött vezetési élményt ajánékozzon: válasszon egyet a kurzusaink közül, a kezdő szintű Master Warm Up kurzustól kezdve egészen a speciális tréningjeinkig, mint például a Master Italian Lifestyle élmény. Bármelyik típusú kurzust választja, egy dolgot garantálhatunk: egy felejthetetlen vezetési élményt fog ajándékozni valakinek.
További információkért az ajándék utalványokkal kapcsolatban, kérem vegye fel a kapcsolatot a Master Maserati titkársággal.

Információ és regisztráció:
Master Maserati Titkárság:
Tel: +39 0525 551138
Fax: +39 0525 551140
E-mail: info@mastergt.it

CircuitA pálya megközelítése

Cím:
Strada per Fosio 1,
43040 Varano De’ Melegari,
Parma, Olaszország

Milánóból: A1-es autópálya Bologna irányába. Kihajtás A1-es autópályáról az A15-ös autópályára Parma-La Spezia-nál (101-es km-nél).

Turinból: A21-es autópálya Turin-Piacenza irányba. Áthajtás Piacenza-nál az A1-es autópályára Bologna irányába. Mad kihajtás az A15-ös autópályára Parma-La Spezia-nál.

Bolognaból: A1-es autópálya Milánó irányába. A Parma-i fizetőkapu után 8,5 km-re hajtson ki az A15-ös autópályára Parma-La Spezia-nál.

Rómából: Róma-Bologna autópálya. Tovább az A1-es autópályán Milánó irányába,  Modena-n, Reggio Emilia-n és Parma-n keresztül. Majd hajtson ki az A15-ös autópályára Parma-La Spezia-nál.

Az összes irányból: kihajtás Fornovo-nál. Azután forduljon balra és kövesse a “Varano de’ Melegari” jelzéseket. Menjen tovább ezen az úton 7 km-t. Majd a bal oldalon látni fog egy hidat, ami egyenesen a pálya bejáratához vezet.

instructors

instructors

Master Maserati oktatók: különleges vezetők csapata

A Maserati Master oktatók olyan autóversenyzők, akiket szakmai képességeik és oktatói tapasztalataik alapján választottak ki.

A nem mindennapi, több mint 50 oktatóból álló csapatot Andrea de Adamich irányítja.

A Maserati Master kurzusok ideje alatt a résztvevők kis csoportokba vannak osztva és minden csoportot 1-1 oktató vezet. A kurzusok célja a sebesség optimalizálása és a tanulás maximalizálása.

Az oktató minden egyes szakaszon felügyeli a résztvevőket. Folyamatos kapcsolatban vannak a vezetés során is, amikor a vezető az autóban tartózkodik. Ez a közvetlen kapcsolat lehetővé teszi, hogy egy ösztönző környezetben személyre szabottan fejleszthessék és taníthassák a résztvevőket.

DeAdamic_-2

Adrea de Adamich 1941. Október 13-án született Trieste-ben. Versenyzett a Formula 1-ben és Mache Világbajnokságon 1962 és 1974 között. Pályára lépett többek között a Ferrari, Alpha Romeo, Mclaren, March, Brabham és Surtees csapatában is. Versenyzői karrierje után sikeres újságíróvá vált Auto- és Motorsport területen, 1979-ben újra visszatértért a Formula 1-be és a Grand Prix nevű híres televíziós műsor műsorvezetője lett, a műsort még ma is láthatjuk a TV-ben.
De Adamich vezeti a Varano de’ Melegari pályát, valamint ő az igazgatója a Master Maserati vezetési kurzusoknak.