Vezetési kurzusok – Italian Lifestyle Experience

intro_cut2100x900

Olaszország varázslatos szépsége és a versenypálya izgalma

Egy exkluzív hétvége keretei között egyesül a versenypálya élménye és a “Made in Italy” életérzés lényege. A Master Italian Lifestyle Experience nem csak a verseny izgalmát és a vezetési képességeinek javítását kínálja, hanem lehetőséget arra, hogy eltöltsön egy élvezetes hétvégét a versenypályán és mindezt olyan magával ragadó Olasz látnivalókkal ötvözze, mint a művészet, divat, luxus és vásárlás. A résztvevők így egy nagy presztizsű környezetben tapasztalhatják meg az “Olasz stílus” igazi lényegét.

A rendezvény helyszínének olyan két várost választottunk, amely történelemben gazdag: Firenze ( “a reneszánsz bölcsője” és az UNESCO világörökség része), és Parma (a Master Maserati program hivatalos székhelye és híres a finom ételeiről). Itt lehetőségük lesz a résztvevőknek élvezni a versenypálya és a Maserati csapat által szervezett exkluzív tevékenységek váltakozását.

Egy öt csillagos program, amiért nem csak a vezető, de a kísérője is lelkesedni fog. Egy felejthetetlen élmény mindkét résztvevőnek, kiváltságos hozzáféréssel a pályához.

Résztvevők: 18-24 résztvevő per kurzus
Kurzus időtartama : 2 nap, az első a versenypályán, a második pedig Firenzében és környékén.

Kezdés Befejezés Helyszín
16/07/2015 17/07/2015 Varano de’ Melegari

Az időpont csak legalább 12 fő jelentkezésénél érvényes. Felhívjuk figyelmét, hogy az exkluzív Master Italian Lifestyle programok szervezhetők cégek számára és személyre szabott jutalom programként is.

Árak

Vezető: € 4.890 (tartalmazza az ÁFÁ-t). Az ár magába foglalja az összes tevékenységet, amit a programban felsoroltunk, beleértve a szállást, reggelit, ebédet, vacsorát a két napra, a múzeum belépő díjakat és az idegenvezetést.

Kísérő: € 1.290 (tartalmazza az ÁFÁ-t). Az ár magába foglalja az összes tevékenységet, amit a programban felsoroltunk, beleértve a szállást kétágyas szobában a vezetővel, reggelit, ebédet, vacsorát a két a napra, a múzeum belépő díjakat és az idegenvezetést.

lifestyle2

Egy felejthetetlen hétvége

Egy exkluzív hétvége keretei között egyesül a versenypálya élménye és a “Made in Italy” életérzés lényege.

A Master Italian Lifestyle Experience nem csak a verseny izgalmát és a vezetési képességeinek javítását kínálja, hanem lehetőséget arra, hogy eltöltsön egy élvezetes hétvégét a versenypályán és mindezt olyan magával ragadó Olasz látnivalókkal ötvözze, mint a művészet, divat, luxus és vásárlás. A résztvevők így egy nagy presztizsű környezetben tapasztalhatják meg az “Olasz stílus” igazi lényegét.

lifestyle3Egy kurzus két személyre tervezve

Egy egyedülálló tanfolyam, melyet úgy terveztünk, hogy a vezető és kísérője igényeinek is megfeleljen.

Az edzés a Riccardo Paletti versenypályán, Varano de’ Melegari-ban kerül megrendezésre. Ezután a program két híres történelmi városba kalauzolja Önöket: Firenze, UNESCO világörökség része és Parma, a Master Maserati program hivatalos székhelye és híres a kíváló konyhájáról. Ez egy speciális Master program, amiért nem csak a vezető, de a társa is lelkesedni fog.

lifestyle4VIP programok “on”, versenypálya “off”

Amíg a vezető a pályán tölti idejét, a kísérője a művészetet és a vásárlást élvezheti.

Az első napon, míg a sofőr egy vezetéstechnikai tréningen vesz részt a pályán, az útitársa Parma városát látogathatja meg. A közös ebéd után a vezető folytathatja az edzést a versenypályán, eközben a kísérőt már várja a transzfer, ami Firenzébe szállítja, hogy egy kellemes délután keretei között a legjobb üzletekben vásárolhasson. Ezután a sofőr egy Maseratival érkezik Firenzébe, amit az oktatóval felváltva vezethet.

lifestyle5A toszkán hegyek szépsége

Toszkána hegyei sportos vezetésre és finom étkezésre is tökelétesek.

Az utolsó nap reggelén, a vendégeket két csoportra osztjuk: az egyik csoport egy Maserati kormánya mögül élvezheti a 70 km hosszú tesztvezetést a Chianti régió csodálatos hegyoldalában, amit egybekötöttünk Castello Frescobaldi gourmet túrájával. A másik csoport pedig egy tárlatvezetésen vesz részt Firenze óvárosában és híres múzeumaiban. A délután folyamán a két csoportot felcseréljük.