Vezetési kurzusok – Warm up

Foto-principale-taglio

A nagy izgalmak pillanata. Az első élmény a pályán.

Az első lépés a pályán a bemelegítés, mely során a vezető megismerkedik az autóval, óvatosan bemelegíti a motort, mielőtt úgy igazán a gázra lépne.
A Master Warm Up egy kis ízelítő tréninget nyújt a Maserati ügyfeleknek, hogy a nagy teljesítményű autóknál milyen vezetési technikát alkalmazzanak a versenypályán. Mindezt egy olyan jól képzett, nagy szakértelemmel rendelkező személyzet támogatásával, akik egy teljesen egyedülálló és biztonságos környezetben biztosítják Önöknek a valódi izgalmat és eleganciát egyben. Ezért ez egy kíváló lehetőség arra, hogy kiváltságos vendégként lépjen be a Maserati világába, egy izgalommal teli nap keretei között:
a nap a Modena gyár látogatásával indul, ahol első kézből láthatja, hol készülnek a Maserati csodálatos autói és a Varano de’ Melegari pályán fejeződik be.

Résztvevők: 24 résztvevő per kurzus, 6-8 fős csoportok 3 vagy 4 csapatra osztva.
Kurzus időtartama: 1/2 nap a pályán.

Kezdés Befejezés Helyszín
05/05/2015 05/05/2015 Varano de’ Melegari
26/06/2015 26/06/2015 Varano de’ Melegari
21/09/2015 21/09/2015 Varano de’ Melegari

Árak

Kurzus szállás nélkül

• Vezető: € 1.250 (tartalmazza az ÁFÁ-t)*, az ár magába foglalja a 1/2 napot a pályán, a biztosítást, az ebédet, a fogyasztás a bárban és a Maserati ajándékokat.

• Companion: € 250 (including VAT)*, az ár magába foglalja a biztosítást, a belépést a pályára, a részvételt a dinamikus tevékenységeken, az ebédet, a fogyasztást a bárban és a Maserati ajándékokat.

*Az ár nem tartalmaz szállást és transzfert.

Varano-1670Ez egy ideális helyszín, ahol a résztvevők megtapasztalhatják az autók lenyűgöző teljesítményét. A kurzus a Maserati modellek teljes sorozatát kínálja Önnek: a GranTurismo-tól az MC Stradale-ig és az új Quattroporte-tól az új Ghibli és GranCabrio-ig.
A Master Warm Up kurzus számos vezetési gyakorlattal biztosítja a résztvevőknek, hogy megismerkedjenek a leghatékonyabb vezetési technikákkal, nem csak a pályán, hanem az úton is.

Varano-1823A dinamikus programokat autó kezelési gyakorlatokkal párosítottuk azért, hogy tesztelhessük a résztvevők vezetési képességeit, amit aztán a későbbi Master kurzusokon tökéletesíthetnek.
Egy gyakorlott oktatókból álló csapat, akik egykor profi versenyzők voltak, segítenek megtanítani a GT vezetési technikát.
Így a résztvevők oktatói felügyelet alatt fokozatosan javíthatják saját vezetési képességeiket, azért, hogy a mindennapi vezetési helyzeteket sikeresen tudják kezelni.
A Warm Up tréning egy nagyon jó alapot biztosít a Master Maserati Programokhoz.