Maserati élet

Lechuza Caracas Polo csapat nyeri a Maserati Silver Cup a 46. nemzetközi póló versenyt Sotograndéban

_MKP1974---copia

2017. augusztus 14. hétfő – A Maserati Silver Cup döntője volt tegnap, a Lechuza Caracas Polo csapat nyert a Las Dos Lunas A & G Private Bank ellen 10:8 arányban. A Maserati Silver Cup a második a három nagy trófeából a 46. nemzetközi póló versenyen, a Sotogrande-i legendás Santa Maria Polo Clubban, amelynek a Maserati hivatalos autója.

A Sotogrande-i 46. nemzetközi póló verseny a harmadik Grand Slam póló esemény az évben: a magas versenyérték megkülönbözteti a többitől, ezért vonzza a legjobb játékosokat, és a világ legjobb csapatait. A La Martina együttműködésével megrendezett Maserati Polo Tour 2017-nek a Sotogrande-i verseny a negyedik szakasza St Moritz, Dubai és Beaufort (Egyesült Királyság) után.Sotograndéban a Maseratinak erős jelenléte van különböző létesítmények formájában a Santa Maria Polo Clubban, egy lounge-ban, négy VIP teraszon és egy Maserati Store formájában.

A Maserati a GranCabrio Sport MY18-t a Santa Maria Polo Clubban mutatta be. Az elegáns kabrió 16 külső színben és 13 belső színnel, kapható bőr vagy Alcantara kivitelben, és Spanyolországban fog debütálni. Ez a végső kifejezése a Maserati szenvedélynek.

A venezuelai üzletember és a Lechuza Caracas pártfogója Victor Vargas elnyerte a legjobb játékos trófeát, Marquitát pedig a legjobb póniként nevezték meg. A spanyol modell Nieves Alvarez egy Maserati Ghibli-ban érkezett a Santa Maria Polo Clubba, és a játék után azt mondta: “Nagyon örülök, hogy itt vagyok Sotogrande-ban: szeretem a lovakat és a pólót. Örülök, hogy átadhatom a Maserati Silver Cupot Victor Vargasnak és csapatának, a Lechuza Caracasnak egy ilyen magas oktánszámú meccs után. A Maserati és a póló ugyanazokat az értékeket osztja meg: az odaadás, a szenvedély, a teljesítmény és a tökéletesség iránti törekvés.


Vissza a listához