Maserati élet

Maserati a 2018-as Hong Kong-i Longines Masters hivatalos partnere

longines

Hong Kong, 2018. február 12. – A 2018-as Hong Kong-i Longines Masters hivatalos partnereként debütált a Maserati, amelyre február 9-11-én került sor az AsiaWorld-Expo-n.

A hatodik szenzációs évében a Longines Masters az elegancia és a sportosság jegyében telt, de figyelmet fordítottak a szórakoztatásra és az életmódra is.

A párizsi III. Longines Masters az interkontinentális Longines Masters sorozat részeként az út feléhez ért, az áprilisi New York-i finálé előtt.

A Maserati büszke volt arra, hogy 2018-ban részt vesz e tekintélyes rendezvényen, sőt központi helyet foglal el, a Prestige faluban is, ahol a Maserati Masters Powert is bemutatta.

Az Asia World Expo-nál a Maserati különböző helyszíneken volt jelen az exkluzív Masters Club VIP-ben, egy kiállított autóval és egy személyre szabott sarokban a Prestige faluban, ahol a vendégeknek lehetőségük nyílt megnézni a Levante S-t és a GranSportot, csakúgy mint megtapasztalni a személyre szabott lehetőségeket és a minden egyes Maserati modellt meghatározó kézművességet.

Február 10-én, szombaton, a Maserati Masters Power versenyen, ahol a versenytársak nagy teljesítményt és agilitást mutattak be a nagy sípolással járó versenyen. Ezen az új kieséses versenyen mindenkinek hat akadályon kell áthaladnia, melyből az utolsó folyamatosan emelkedik. A közönség lélegzet-visszafojtva nézte, ahogy a brit Michael Whitaker végül megnyerte a Valentin R-rel a versenyt.

Amaury La Fonta, a Maserati dél-kelet-ázsiai-csendes-óceáni vezérigazgatója elmondta: “A Maserati évek óta részt vesz a lovas sport világában, amivel nagy jelentőségű közös értékeken osztozunk; ilyenek a teljesítmény, az elegancia, az agilitás és a különös kapcsolat a lovas és a ló között, mely könnyedén megfeleltethető a sofőr és a Maserati közötti kapcsolattal. Ezért nagyon büszkék vagyunk a Longines Masters-sel való társulásunkra, amely Hong Kong egyik legrangosabb és leglátványosabb sporteseménye, és egyben a sport és az életstílus egysége. Gratulálunk Michael Whitakernek a Maserati Masters Power elnyeréséhez. A jövő évben visszatérünk egy új exkluzív modellel.”

Christophe Ameeuw, az EEM vezérigazgatója, a Longines Masters Series Paris-Hongkong-New York alapítója elmondta: “Büszkék vagyunk, hogy idén bemutathattuk ezt a lenyűgöző három napos versenyt. Különös megtiszteltetés volt számomra, hogy üdvözölhettem a Longines Masters of Hong Kong hivatalos partnerként a Maserati márkaképviseletét, amely a kiváló minőség és a kiváló teljesítmény jelképe. Ezen kívül a lovas sportok és a Longines Masters sorozat közös értékeit testesíti meg. Ez a partnerség újabb lépést jelent a Hong Kong Longines Masters életében, és egy újabb lehetőség a lovas sportág népszerűsítésére egy igényes közönség előtt.”

Vissza a listához