Maserati élet

Maserati a 40. Cannes-i yacht fesztiválon

Maserati-at-Cannes-Yachting-Festival-2017_Quattroporte-Diesel_Levante-S

Maserati, a 40. Cannes-i yacht fesztivál hivatalos autója, egy sor teszt vezetéssel, média eseményekkel Giovanni Soldinival és exkluzív bemutatókkal vesz részt az ünnepségeken.

Modena, 2017. szeptember 11. – A Maserati teljes repertoárja rendelkezésre állt a tesztvezetésre a történelmi kikötő körül egész héten – az új Ghibli GranLusso és GranSport, Levante S, Quattroporte Diesel és GranTurismo Sport.Az egész fesztivál ideje alatt Maseratik áltak a 230 négyzetméteres Maserati Lounge bejáratánál a kikötőben, ahol az újságírókat és a VIP vendégeket extra vendégszeretettel várták. A Lounge-ban az autómárka két jelenlegi modelle is ki volt állítva: a Levante, erőteljes, mégis elegáns SUV Ermengildo Zegna selyem kárpittal, és a Quattroporte GranSport, az olasz sport szedán lényege.

Giovanni Soldini – aki nemrég hajózott végig a Maserati Multi70 trimarannal a csendes-óceáni versenyen Honoluluig – is megjelent a szalonban egy videó interjú erejéig a Boat Show and Sky részére, valamint egy rövid sajtótájékoztatóra.

A Maserati Lounge-ban megtekinthetők voltak partnereink, a Bulgari és Ermenegildo Zegna legújabb alkotásai is. A Bulgari a Maseratival kötött partnerségét két új, exkluzív időmérővel ünnepli: az Octo Maserati GranLussoval és GranSporttal. Hivatalosan a Frankfurti Autószalonon mutatták be a közönségnek a gyönyörű kronográfokat, melyek tökéletesen párosítják az elkötelezettséget az elegancia iránt és a kiválóságot, amely egyesíti a két márkát. Ermenegildo Zegna, eközben bemutatta a ZZ kapszula kollekcióját, mely kiváló minőségű tengeri sportruházatot takar, népszerű vitorlázás hívei között.

Mint a Yacht Club de Monaco hivatalos autója, a Maserati is bemutatta a történelmi Maserati 3500 GT Vignale Spydert (1961) a „Monaco Classic Week – La Belle Classe” ikonikus kiállításon, amely összehozza a világ legrangosabb jachtjainak teljes spektrumát.

Vissza a listához