Maserati élet

Maserati bemutatja az új Ghibli GranLussot és GranSportot a kínai autókiállításon

Maserati_Ghibli-MY18_GranLusso-GranSport

Ráncfelvarrás a történelem legkelendőbb Maserati járműve részére. Teljes LED-es fényszórók, továbbfejlesztett elektromos V6-twin turbo motor, elektromos szervó és új Advanced vezetőtámogató rendszerek.

Modena, 2017. augusztus 28. – A Maserati stand csillaga a Chengdu Motor Show 2017-n az új Ghibli, GranLusso és GranSport kárpitozással, mindegyik egyedi megjelenéssel és exkluzív belsővel.

Négy év páratlan nemzetközi siker után az olasz sport-szedán nagymértékű külső felújításon ment át, minden egyes berendezést felülvizsgáltak, hogy fokozza az eleganciát és a sportosságot. Az aprólékos tervezési munka az elején, a változtatások a hátulján, a lökhárítókon jelentősen javították az aerodinamikai hatékonyságot, összhangban a Maserati márka pozíciójával.

Az új Ghibli GranLusso hangsúlyozza a Maserati sport szedánra jellemző luxust és az eleganciát, ezt fokozza a külső felület és gazdag Ermenegildo Zegna selyem kárpittal díszített belső tér. A Ghibli GranSport tükrözi a Maserati sport örökségét, melyhez egy agresszívebb külső design és egyedi belső tartalom párosul.

Maserati az új Ghibli által bevezetett két további újdonságot: az egyik az Integrált Járműirányítási Rendszer (IVC) és az elektromos szervokormány (EPS). Az Integrált Járműirányítási Rendszer (IVC) az ESP egyik új funkciója, amely tovább fokozza az autó menetdinamikáját és kínál egy egyedülálló, izgalmas vezetési élményt.

Ezek a funkciók (ADAS: sávtartás, holttérfigyelő, közlekedési lámpafigyelő, ) mind elérhetők a gépjárművezetés-támogató csomag részeként az EPS váltotta fel a hidraulikus kormányművet.

A Maranello által épített Ferrari 3,0 literes V6-os Twin Turbo motor a Ghibli S és Q4 teljesítményét most 20 lóerővel “dobja meg”, és 30 Nm nyomatékkal többet jelent, mint az előző verzió. A 430 LE teljesítmény és a 580 nm-es csúcs nyomaték 286 km/h maximális sebességet jelent, valamint a 0-100 km/h-ra történő gyorsulást is feljavította 0,1”-cel.

A Chengdu Motor Show 2017 szeptember 3-ig van nyitva. Több mint 700.000 látogatót várnak a pezsgő 10 milliós nyugat-kínai városba.

Vissza a listához