Maserati & Soldini – Vezetés & Vitorlázás

driveandsail

maserati_dands_resized

Vezetés & Vitorlázás

Ez egy olyan exkluzív esemény a válogatott vedégek számára, amely a Maserati élményt, a tenger és az út ördögévél kombinálja. A vendégek vitorlázhatnak a Giovanni Soldini és csapata által vezetett, 70 láb hosszú, egytestű Maserati VOR70 hajón és vezethetik a Maserati sorozat legújabb modelljeit.

Az első ilyen rendezvényt, a “Yacht Club de Monaco”-ban rendezik január 23-24-én.

Yacht Club de Monaco

Közöst értékek megosztása, a tenger szenvedélye és a sportos teljesítmény, a Maserati összefogott a világ egyik legrangosabb vitorlás klubjával, a Yacht Club de Monaco-val, és hivatalosan is a YCM Partner Klub tagja lett.

Az együttműködést 2014 júniusában, az új YCM klubház felavatásán jelentették be, amit Norman Foster tervezett és már a Monacói Hercegség új szimbólumaként üdvözölhetjük.
Mint a YCM Partner Klub tagja, a Maserati részt vehet az összes Klub által szervezett rendezvényen és hozzáférése van a Klubház szobáihoz zártkörű eseményekre, mint például a január 23-24-én megrendezett Maserati Drive&Sail rendezvény. Az 4. emeleti exkluzív Maserati Lounge, A Maserati vendégeknek fenntartott üzleti helyiség.

maserati-lounge-alta

Maserati_0001

8---Frigerio

Maserati Buonvento

Azért, hogy a Maserati minden Drive&Sail eseményen a vizuális rendszer szerves részeként jelen legyen, Frigerio Living egy egyedülálló megjelenési terültet biztosított a Maserati autóknak. Mint például, az Olaszországban készített, legfinomabb környezetbarát anyagok, amiket Giovanni Soldini saját kezűleg dedikált és számozott.

A vitorla szövetét arra használják, hogy lefedi és ábrázolja a legutóbbi rekord útvonalát, amit 2014-ben az olasz vitorlás a Maserati VOR70 fedelzétén nyert meg: Fokváros – Rio de Janeiro (Cape2Rio Race). Az innovációs Frigerio dizájnnak köszönhetően, Buonvento valójában egy társalgó is, az elegancia és az exkluzivitás szigete. Autók számára tervezték, de emberek is használják.

Melyik íznek van érzelme?

A válasz még az ételek világában is egy csodálatos kihívás alapos kutatással egybekötve, mely gyakran meglepő eredményeket mutathat.

Eredmények, melyeket a Drive&Sail vacsora során élvezhetnek, egy olasz “sztár” séfnek köszönhető: Moreno Cedroni.

A menüt a séf tanácsait követve a legjobb olasz kreatív főzési készségekkel készítették, a vendégek elfogyaszthatták az ételt a tengeren, a hajó fedélzetén és az utazás előtt, az autóban.
Ez egy multiérzékelős élmény, ahol az elme és az íz, az egészség és az öröm érzelmileg összefonódik a Drive&Sail élmény érzésével.

chef-1resized

Élje át az élményt