GranCabrio MC

Felébreszti az érzékszerveket

Tapasztalja meg az izgalmat, amely felébreszti az érzékeket. A kifogástalan stílusú négyüléses kabrió sima, karcsú vonalaival a luxust és a sportos életet propagálja.

A teljesítmény és a formatervezés terén elért Maserati hírnevet prezentálja ez a négyüléses GranCabrio kabrió – az elegancia és a dinamizmus tökéletes keveréke.

 

Design

A kabriók új dimenziója

A GranCabrio új fejezetet mutat be a kabriók történetében. A hatfokozatú ZF automatikus sebességváltó rendkívül sima sebességváltást biztosít, és tökéletesen illeszkedik a V8 motor félelmetes teljesítményéhez.

A GranCabrio legendás részletességgel kialakított  hosszú motorháztetője a klasszikus “V” gerinccel egészen a csillogó króm radiátor rácsig terjed.

Finomított belső tér

A belső tér elvezet a luxus és a kézművesség szentélyébe. Kivételes tervezés és a legmagasabb minőségű anyagok biztosítják a lehető legnagyobb kényelmet és kifinomultságot. A műszerfal és a hátsó panelek díszítő finom fából készült elemei bizonyítják a Maserati páratlan részletekre való figyelmét.

Technológiai jellemzők

A legkorszerűbb technológia biztosítja, hogy minden igény maximálisan kielégüljön. Egy gombnyomással az autó átalakul. A vezérlők mindegyike közel áll a vezető kezéhez, míg az intelligens klímavezérlő rendszer biztosítja kényelmet az utasok számára.

Tapasztalja meg a lenyűgöző vezetési élményt a luxus kabrióban, amely kifinomult mind stílusban, mind technológia terén.

A GranCabrio aerodinamikai vonalai kifogástalan stílusban a luxus és sportosság érzetét közvetíti. Egy gombnyomással egy sportkupéból átalakul egy nyitott roadsterbe, hogy egy még inspirálóbb vezetési élményt adjon.

Olasz stílus. Nagy teljesítmény.

A GranTurismo ihlette és természetesen sportos GranCabrio megtestesíti a kifinomult ízlést és a mérnöki szakértelmet, amelyek mindig is a Maserati sajátja volt.

A GranCabrio aerodinamikai vonalai, kifogástalan stílusa közvetítik a luxust és a sportosságot, egyúttal a négyüléses GranTurismo teljes térfogatát kínálja.

A tökéletességre tervezték

Egy gombnyomással egy sportkupéból átalakítható egy nyitott roadsterbe, így egy igazán inspiráló vezetési élményt tud nyújtani.

Nyitott az ég felé, a szél zúgása és a V8 motorj bőgése találkozik, ez az igazi Maserati életérzés.

Teljes kontroll

A legkorszerűbb biztonsági funkciók

A Maserati Stabilitási Program egy olyan fejlett elektronikus rendszer, amely csúszás esetén csökkenti a nyomatékot, és aktiválja a fékeket az autó stabilizálására ezredmásodpercekben. Eközben a GranCabrio kiemelkedő tömegeloszlása maximalizálja a vonóerőt, így kiváló és magabiztos vezetési élményt nyújt.

A motor

Egy félelmetes lélek

A GranCabrio 4,7 literes V8 motorja 450 lóerőt produkál 7000 fordulat/perc sebességgel, és a maximális nyomaték 510 Nm, 4.750 fordulat / perc. Egy klasszikus Maserati motor, amely hatalmas mennyiségű energiát és zökkenőmentes reakciót biztosít a fordulatszámon keresztül.

V8 BENZIN

Motor    Lökettérfogat
V8 90°   4691 cc
450 LE  460 LÓERŐ

A GranCabrio kollekció

GranCabrio

OPEN ROAD
Sportos, elegáns és inspiráló, a Maserati GranCabrio a vezetési élmény új fejezetének kezdetét jelzi.

 

GranCabrio Sport

SPORTOS ELEGANCIA

A tökéletességre tervezett GranCabrio Sport ötvözi a kifinomult dizájnt és a dinamikus sportosságot a tiszta vezetési élmény érdekében.

GranCabrio MC

VERSENYSZELLEM

A GranCabrio MC minden részletével magához ragadja a versenyt, és a Mazerati Corse versenycsapatán szerzett technikai ismereteket mutatja be és használja ki.

GranCabrio MC Centennial Edition

ELBŰVÖLŐ. ÜDÍTŐ.
A GranCabrio MC Centennial megragadja a Maserati tiszta lényegét és műszaki remekét. Az évszázad hatalmát, teljesítményét és tökéletességét ünnepli.

Technikai specifikációk

MÉRETEK & TÖMEG
Hossz 4933 mm
Szélesség (visszapillantó tükrökkel) 2056 mm
Szélesség (visszapillantó tükrök nélkül) 1915 mm
Magasság 1353 mm
Tengelytáv 2942 mm
Első nyomtáv 1586 mm
Hátsó nyomtáv 1590 mm
Első túllógás 873 mm
Hátsó túllógás 1066 mm

Gumik
Elől 245/35 ZR20
Hátul 285/35 ZR20

maserati-ghibli-tyres

Motor
Hengerek száma és elrendezése V8
Lökettérfogat 4691 cm³
Furat 94 mm
Löket 84,5 mm
Maximális teljesítmény 460 lóerő

TELJESÍTMÉNY
Maximális sebesség 289 km/ó
Gyorsulás 0-100 km/ó 4,9 mp
Üzemanyagfogyasztás (kombinált)  l/100 km 14,5 l

Néhány modell, eszköz és kiegészítő esetében elképzelhető, hogy nem lesznek elérhetőek, vagy csak az autó piacra kerülése után érhetőek el. A Maserati fenntartja a jogot a színek, dizájnok és technikai funkciók megváltoztatására előzetes figyelmeztetés nélkül. További információkért lépjen kapcsolatba hivatalos Maserati kereskedőjével.