Levante Diesel

160830M

A lágy szellőtől a cunamiig. Egy pillanat alatt

Mint a mediterrán szél, amiről a nevét kapta, a Levante úgy tervezték, hogy minden helyzeten könnyedén felülemelkedjen.

Levante_S_2

26

Jellemzők

Műszaki jellemzők, melyek új értelmet adnak a luxusnak

Fényűző és kalandos, a Levante biztosítja a legmagasabb szintű komfortot, a kiemelkedő teljesítménnyel együtt, még a legszélsőségesebb körülmények között is. Nincs hiány térben vagy teljesítményben sem. Minden verzió nyolc sebességes váltóval van felszerelve, valamint a Maserati kifinomultan intelligens Q4 AWD-vel és egy nyomaték rendszer az igazán felüdítő utazásért.

A Maserati Levante minden elemével a vezetés inspiráló élményét
propagálja.

Az SUV-k teljesen új dimenzióját hozza el az elegáns felületekkel, a tágas, bőrüléssel, az intuitív fedélzeti ellenőrzésekkel és a kivételes mérnöki precizitással.

A Maserati összetéveszthetetlen design-ja gyönyörűen összegezhető az első kerék feletti három ikonikus szellőzőnyílás karcsú, sportos alakjában. A hűtőrács asszertív stílusa a Maseratik sportmúltjára utal, rajta a legendás Trident jelvénnyel, mely a kizárólagosság a kifinomultság és az elegancia végső szimbóluma.

MST15004_Levante_016_comp_v003_vb_LR

Pedigré, igaz történet alapján

A Levante egy semmi máshoz nem fogható SUV. Megtestesíti a szenvedélyt, a kifinomult mérnöki teljesítményt és kizárólagosságot. Ezek a stílusjegyei minden egyes járműnek, melyeket az 1914-es alapítása óta Olaszország szívében lévő Maserati tervezett és épített.

MST15004_Levante_005_comp_v006_ap_LR

Sportosan hasznos,  Maserati feltételekkel

Készen áll bármi várjon is rá. A Levante uralja még a legfélelmetesebb terepet vagy időjárási helyzetet is, így segíti elérni mind földrajzi, mind spirituális céljait.

4

Emeli a tétet

A kalandos hozzáállás non-plus-ultrája. Az úttörő Q4 intelligens összkerék-meghajtási rendszerrel a Levante kihasználja a fejlett aktív légrugózás nyújtotta lehetőségeket: öt menetmagasság és hat különböző fokozat a kapacitás és a kényelem érdekében. A Skyhook lengéscsillapítórendszerrel lehet választani a kényelem vagy a sportosabb karakter között.

hero-website

Egyengeti a saját útját

Erősen kialakított belsővel megkeverjük az érzékeit. Páratlan a maga elegáns és kifinomult világával, korlátlan személyreszabható beállítási lehetőségeivel. A belső komfort tekintetében a Maserati az úticéltól függetlenül új mércét állít fel a kategóriában: kezdve a szénszálas prémium bőrtől az exkluzív Ermenegildo Zegna selyem belsőig, a hangzás tökéletességét a Bowers & Wilkins Surround Sound biztosítja.

MST15004_Levante_006b_comp_v004_sc_LR

Letisztult design

Mint egy formálódó hullám, a Levante faragott vonalai maguk a megtestesült költészet. Sokkal több, mint csak egy a sok példa közül a kiváló Maserati designra; egy időtlen nyelv, mely egy új (utolérhetetlen) mércét állít be kategóriájában.

MST15004_Levante_3054_comp_v003_ap_HR

Egy különleges hely. Minden nap, egész évben.

A Levante egy modern szimbóluma a műszaki tökélynek és a szaktudásnak. Ezen kívül a legélvezetesebb módja, hogy eljussunk A-ból B-be.

Teljesítmény ellenőrzés alatt

Egy kis pöccintés a jobb lábbal és a szív is kiugrik a helyéről. A Levante óriási mennyiségű energiát tud beizzítani. Ez, plusz az alacsony tömegközéppontnak köszönhetően kitűnő kezelés, a tökéletesen kiegyensúlyozott súlyelosztás és a jármű rendszerek növelik a vezetési élményt. Vezető aerodinamikai standard és kifinomult légrugózás, amely lehetővé és kényelmessé tesz 5  különböző menetmagasságot.

Egyedi belső terek. Az igazán egyedi vezetési élményért.

Prémium bőr- és faanyagok, platina hatású fémek, kézműves, kontrasztos varrás, csak néhány ízelítő a Levante enteriőrjéből, mely a kiválóság mesterműve. A prémium kivitelezéstől egészen a high-tech berendezésekig, a Levantéban megtalálható az összes kompromisszummentes Maserati luxus.

Páratlan stílus és kényelem, bármilyen terepen

Lenyűgöző stílus, kívül is, belül is. Extra tágas belső terekkel és kiváló, ergonómiailag kialakított támasztó felület, függetlenül attól, hogy milyen a terep. A hátul utazók részére aszimmetrikusan osztott, bőrülés, melyen kényelmesen elfér akár három ember is.

Intuitív kezelőszervek, mindig kéznél.

A Maserati Touch Control 8.4″ képernyő könnyű kezelhető felületet biztosít a fedélzeti berendezések és funkciók felett. Egy kattintás az egész, legyen szó a klímaberendezés finomhangolásáról, okostelefonok, vagy a navigációs rendszer eléréséről, vagy a tökéletes soundtrack kiválasztásáról az útra. És hála az Aux-in, az USB aljzat és az SD kártyaolvasónak az MTC képes zenét lejátszani, filmek vagy képek megjelenítésére.

160112M

Belső luxus

Tágas belső funkciók lenyűgözően magas minőségű anyagokkal és elegáns részletekkel. Ergonómikus első ülések, melyek kényelmesek függetlenül attól, hogy milyen a terep.

160130M

Egyedi élmény

Minden változat az elvárható legmagasabb műszaki jellemzőkkel, továbbá opcionális elemekkel, amelyek fokozzák a vezetési élményt. Ezek közé tartozik a prémium hangrendszer a Bowers & Wilkins vagy a Harman Kardon által, és a világ legelegánsabb autó belsejét, melyet a híres divatház a Ermenegildo Zegna tervezett.

Zegna öltözteti

Ermenegildo Zegna, a világ egyik vezető tervezője, társult a Maserati, hogy tovább gazdagítsák a Levante élményt. A természetes Zegna Mulberry Silk szállal kombinált legfinomabb bőr fedi az üléseket, az ajtópaneleket, a tetőkárpitot, a napernyőket és mennyezeti világítótestet. Az ülésen van egy központi selyem betét. Az ajtópanelek, a tetőkárpit és a napernyők Zegna selyemmel
vannak befedve.

MST15004_Levante_4018_comp_v006_ap_LR

Eredeti tartozékok

Minden kalandhoz a legjobb útitársakat

A Maserati Genuine Accessories tökéletes kombinációja a design-nak és a funkcionalitásnak, kifejezetten az ügyfeleink igényei szerint. A Maserati márka lényege, vagyis, hogy megtaláljuk az egyensúlyt a kényelem és a teljesítmény között jelenik meg itt is a mindenre kiterjedő részletességben, a stílusban és a minőségben.

Fő a biztonság

A fejlett biztonsági funkciók közé tartozik hat kétfokozatú légzsák; az aktív fejtámlák és az abroncsnyomás-ellenőrző rendszer; valamint az „aktív” biztonsági technológia, melynek célja, hogy segítse az ütközések elkerülését. Ez az alábbi összetevőkből áll: az Adaptive Cruise Control, holtpont-figyelő, hátsó útvonal felderítése, és a sávelhagyásra és a követési távolságra figyelmeztető rendszereket.

 

12b

Előzetes ütközés-figyelmeztetés

 

A Forward Collision Warning figyeli az előtte haladó járművet, és figyelmezteti a vezetőt, ha az ütközés veszélye felmerül. Kapcsolódik az Advanced fékrásegítő rendszerhez, amely további vészleállító fékezést tud beindítani.

13b

Holtpont-figyelő és a hátsó útvonal felderítése

Ezek a biztonsági rendszerek folyamatosan figyelemmel kísérik a teret a Levante és a többi közlekedő jármű között. Amikor egy oldalsó vagy hátsó holttér kialakul, például ha egy másik vezető sávot vált, megvilágított ikonok jelennek meg a külső tükrökön és hangjelzés is hallható.

Lane-Departure

Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer

 

Köszönhetően a belső visszapillantó tükrön található kamerának, amely az útburkolati jeleket figyeli, a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer segít a vezetőnek a járművet a kiválasztott sávban tartani az autópályákon és a főutakon. Ez csökkenti a kisodródás, valamint az oldalirányú ütközések lehetőségét, és figyelmezteti a vezetőt, ha a jármű áthalad az útburkolati jeleken irányjelzés nélkül.

Cruise-Control

Adaptive Cruise Control

Függetlenül az időjárási körülményektől az Adaptive Cruise Control folyamatosan figyeli a távolságot a Levante és az előtte haladó jármű között, állandóan tartva az előre beállított távolságot. Ha a forgalom lelassul vagy egy másik jármű beelőz, lelassítja az autót visszaváltással, vagy fékezéssel. Ám, ha az elöl haladó jármű gyorsít, vagy átvált egy másik sávba, a rendszer felgyorsít az előre beállított sebességre.

A motor

Teljesítményre hangolva

A Levante egy igazi SUV, amelyre igaz, hogy teher alatt nő a pálma. A kiváló 3.0 Twin Turbo V6-os benzinmotor sarokkövei az innovatív technológia és a mérnöki kifinomultság, melyek hihetetlen teljesítményre késztetik a motort, miközben az üzemanyag-fogyasztást és a CO2-kibocsátást pedig csökkentik.

maserati-ghibli-engine-diesel

V6 TURBÓDÍZEL

Motor    Lökettérfogat
V6 60°   2987 cc
250 LE   275 LÓERŐ

ghibli-v6-diesel

TWIN TURBO V6 BENZIN

Motor     Lökettérfogat
V6 60 °  2979 cc
350 LE   430 LÓERŐ

A Levante kollekció

Levante

KALANDVÁGYÓ
Csúcsteljesítmény minden terepen. On- vagy off-road, ez az olasz design mesterek műremeke minden helyzetben a legnagyobb könnyedséggel állja meg a helyét.

 

Levante

Levante S

SPORTOS BÁTORSÁG
Minden terepen használható, a Levante S könnyedén elboldogul, jobb teljesítmény, Maseratibb a Maseratinál.

Levante-S0

Levante Diesel

NEM ALKUSZIK
Mindig kalandra kész, a dízelüzemű Levante olasz hangulattal és a jövő technológiájával.
275 és 250 lóerős változatban állnak rendelkezésre a kijelölt piacokon.

Levante-Diesel

Technikai specifikációk

MÉRETEK & TÖMEG
Hossz 5003 mm
Szélesség (visszapillantó tükrökkel) 2158 mm
Szélesség (visszapillantó tükrök nélkül) 1968 mm
Magasság 1679 mm
Tengelytáv 3004 mm
Első nyomtáv 1624 mm
Hátsó nyomtáv 1676 mm
Első túllógás 966 mm
Hátsó túllógás 1033 mm

Gumik
Elől 255/60 ZR18
Hátul 255/60 ZR18

maserati-ghibli-tyres

Motor
Hengerek száma és elrendezése V6
Lökettérfogat 2987 cm³
Furat 83 mm
Löket 92 mm
Maximális teljesítmény 275 lóerő

ghibli-v6-diesel

TELJESÍTMÉNY
Maximális sebesség 230 km/ó
Gyorsulás 0-100 km/ó 6,9 mp
Üzemanyagfogyasztás (kombinált)  l/100 km 7,2 l

Néhány modell, eszköz és kiegészítő esetében elképzelhető, hogy nem lesznek elérhetőek, vagy csak az autó piacra kerülése után érhetőek el. A Maserati fenntartja a jogot a színek, dizájnok és technikai funkciók megváltoztatására előzetes figyelmeztetés nélkül. További információkért lépjen kapcsolatba hivatalos Maserati kereskedőjével.