Partnerek – Bulgari

77281mas1cut

Az olasz luxus két vezető márkájának összefogása

A Bulgarit senkinek nem kell bemutatni: az ékszerek szépsége, kifinomultsága és eleganciája magukért beszélnek. A több, mint 130 éves történettel rendelkező luxus ékszerek tették az olasz kézművesipart híressé. Ebben a tekintetben a Maserati és a Bulgari egy ugyanazon éremnek a két odala: a tökéletességre való törekvés ideális alapnak bizonyult egy virágzó együttműködéshez. A sikerre építve 2012-ben megjelent a személyre szabott Bulgari Octo Maserati óra.

77281mas2-2cut

Az idő senkire nem vár

A versenypályán másodpercek töredéke jelentheti a győzelmet. Ezért van minden Maserati műszerfal mérnöki pontossággal megtervezve. A márka tökéletessége a részletek precíz kidolgozásában rejlik már 100 éve. A Bulgari is kiállíta az idő próbáját: a római inspiráció, az olasz dizájn és a svájci órakészítési szakértelem biztosítja, hogy a márka ma is ugyanolyan sikeres, mint 1884-ben volt. A székhelyen Neuchâtel-ben, a hagyományos technika és a modern életmód egyesülésével jöttek létre olyan darabok, melyeknek minden egyes eleme méltó a Bulgari névhez.

A Bulgari Octo Maserati: egy időtlen mestermű

A Bulgari Octo Maserati már első látásra is egy igazi szerelem. Az ínyencek azonnal észreveszik, hogy a kék és ezüst színek a Maserati dizájnt jelzik, míg az aligátor bőrszíj az autó belsejének eleganciáját tükrözi. Egy kivételes, magas frekvenciájú szerkezettel és 3 kronográf mutatóval működik az óra.
Megújuló és ösztönző, az óra ugyanolyan egyedi, mint a viselője és olyan férfiasan elegáns, mint a Maserati autó.

77281mas2cut

Bulgari