Partners – La Martina

007---Copia-cut2

Maserati és La Martina: amikor az ikon találkozik a párjával

Az egyesült felek közös szenvedélye a kiválóság és az elegancia, a Maserati és a La Martina közös kreatív együttműködése 2011-ben indult. Az elmúlt 3 évben, a két ház összefogása és kreativitása eredményezte a La Martina páratlan Masreti Capsula köllekciót, ami bizonyítottan a legjobb luxus polo ihlette öltözék.

LaMartina-for-Maserati-PoloCentennial-Pitti86-print

Ha a futball egy “gyönyörű játék”, akkor a polo-t egy elegáns játéknak nevezhetjük: az ügyesség és a szenvedély tesztje, valamint a gyorsaság és az erő játéka. A polo tehát egyet jelent a La Martina márkával, globális szinten az “Argetín finomság bástyája”. A márka eredetileg a polo felszerélésekről volt híres, de a La Martina mostmár közismert a kiváló minőségű ruháiról és kiegészítőiről is.

A prominens együttműködés a Maserati és a La Martina között ebben az évben is folytatódik, innovációkkal és rendezvényekkel készülnek a Maserati 100 éves évfordulójára. Ennek a mérföldkőnek a tiszteletére, egyedi emlékérmével bővítik a kollekciót és az ünneplés 5 polo verseny alatt 3 kontinensre terjed majd ki.

497369137JR056_Maserati_Jer-cut

Centennial-Polo-Tour-cut

Stílusos ünneplés: a Centennial Special Edition

A Masearti és a La Martina büszkén mutatta be a közös Centennial Special Edition kollekciót a 86. Pitti Immagine Uomo-n, Olaszország első számú luxus divat eseményén. A kollekció 5 jellegzetes polo stílust foglal magába, amely tükrözi a kivitelezés legmagasabb színvonalát, összhangban van a La Martina hagyományaival. Minden egyes stílus a Maserati Centennial Polo Tour egy-egy helyszínének a megtestesítője, a kollekció tervezője klasszikus dizájnt és puha szövetet használt a ruhákhoz.

Mint a polo-tól, egy luxus autó vezetésétől is minden érzékünk megremeg, a Maserati és a La Martina a Centennial Polo Tour illattal bővítette ki a kollekcióját.

Öt verseny, one hundred years in the making

2014/2015- ös szezonban, a Maserati és a La Martina rohamszerűen vette át a polo világának vezetését az öt nemzetközi versennyel. A mérkőzéseket olyan rangos helyszíneken tartják, mint Monte Carlo, Palm Beach, Tianjin, London és Dubai, ezeken a helyeken egyesítik a sport szerelmeseit és a luxusautók kedvelőit.

Minden versenynek van egy győztese, így a Maserati és a La Martina úgy döntött, hogy egy játékost megjutalmaz a Maserati Centennial díjjal, melyet az a játékos kapja, aki mind az 5 versenyen a legjobban teljesít. Természetesen, ez a személy testesíti meg azt az utat, amely a sikert jelenti ennek a két meghatározó márkának.

David-Sinclair_D4X4502---Copia-cut

Polo_Duvet_Maserati_05_12-OKresized

A “POLO-DUVET LA MARTINA FOR MASERATI”

A “Polo-Duvet La Martina for Maserati”, egy innovatív ruhadarab a téli hónapokra, az ikonikus polo felső mintájára.

A La Martina for Maserati 2015/16-os őszi/téli capsula kollekció a Pitti Immagine Uomo eseményen debütált, a Maseratinak tervezett exkluzív darabbal: a téli polo felsővel.

A “Polo-Duvet La Martina for Maserati”, egy innovatív anyag, úgynevezett “kasmír bélés”. A hagyományos bélést, a libatollat és a poliésztert kasmírra cserélték. A puha bélés ugyanolyan kényelmes, mint könnyű. Könnyűségének (100g) ellénére jobb hőszigetelést és sokkal kényelmesebb viseletet biztosít.

La Martina