Partnerek – Venchi

maserati_regalo_14(1)

maserati_sigari_tavolette_22

A Maserati és a Venchi együtt bizonyítja, hogy az élet édes

Ahhoz kétség sem férhet, hogy egy Maseratinak a vezetése felébreszti bennünk az érzéseket, a motor egyedi hangja zene a fülnek és a luxus bőrkárpit csak úgy simogatja a bőrt. A Venchi kézműves csokoládéval való együttműködés egy gyenge ízt biztosít a Maserati élményekhez. A Venchi 1878 óta híres a Piedmont régió hagyományos ízeiről, amit azóta tökéletesre finomítottak. Így készült a Maserati 100 éves történelmének évfordulójára a Centennial Chocolate Collection.

 

Egy sokszínű és kreatív történet

A Maserati és a Venchi történetek között sok párhuzam állítható. Sikerét mindkettő az alapítójának köszönheti: egyéniségek határtalan szenvedéllyel, akaraterővel és ötletekkel. Szilárd elkötelezettséget tanúsítanak a kíváló minőségű anyagok iránté és végtelen innovációs akarattal rendelkeznek. A Venchinél ez a hagyományos technikák és receptek modern világba való bevezetését jelenti. A Maserati pedig a csúcstechnológiájával és az aerodinamikával vált ismertté.

maserati_vetrina_10

kit_maserati_3

Legédesebb elismerés a 100 éves Maseratinak

A Venchi exkluzív Centennial Choccolate Collection a Maserati kereskedésekben és Maserati különleges rendezvényein lesz elérhető. Minden csokoládé Maserati logóval díszített és egyedien sózott. A hagyományoknak megfelelően a Praliné csokoládé kézzel készített, azért hogy megőrízze az olasz és mediterrán ízeket, beleértve a piermonti mogyorót és a szicíliai sót. A finomított ízélményhez a kakaó keverék is hozzájárult: mindez elég volt ahhoz, hogy minden csokoládéimádó szívét megolvassza és hozzájáruljon ezzel a Maserati vezetési élményhez.