Partnerek – Zegna

Maserati és Zegna: az olasz design vezetőülésében

1914 óra, a Maserati világszínvonalú olasz szaktudásával győzni tudott a pályán és a pályán kívül is. A Maserati, azért hogy megünnepelje az elmúlt 100 sikeres évet, együttműködésbe kezdett Ermenegildo Zegna luxus divatházzal – a két ikon egyesülése a stílust, az eleganciát és a kifinomultságot testesíti meg. A Maserati és a Zegna közös ízléssel és stílussal tervezett egy limitált szériás Quattroporte-t. Amiből csak 100 különleges darabot fognak gyártani, kizárólag a nagyon exkluzív autók szerelmeseinek.

140060M_cropped

zegna-recropped

141020M_cropped-3

Testreszabott Zegna belső design

Természetesen, a Maserati Quattroporte Ermenegildo Zegna belső minden részlete felülmúlhatatlan luxust és kifinomultságot rejt. Az átható selyem és a legfinomabb szemcséjű bőr tökéletes párosításától kezdve, a Greige (grey, beige – szürke, beige) finom árnyalatáig; a diófa és fényezett króm borításoktól, az “egy a 100-ból” feliratú réz emléktábláig, a Zegna a Quattroporte minden apró részletét a lehető legjobban kidolgozta.

Egy Quattroporte, ami sosem megy ki a divatból

A Zegna-ra emlékeztető legfinomabb szövetet és a klasszikus sziliuttett, most a kifinomult Platinum selyem váltja fel, mely tökéletesen kiegészíti a belső dizájnt. A karcsú karosszéria és az impozáns motorháztető a múltbeli dizájn előtt tiszteleg, míg az autó általános benyomása könnyedén modern: a Quattroporte valóban a Maserati és a Zegna egyedi stílusát tükrözi. Az utolsó simítás pedig, az autó külsején nem csak a Maserati háromágú szigonya, hanem az exkluzív kiadás egyedi Ermenegildo Zegna logo is látható.

140050M_cropped-2

OwnersKit_cropped-_web

A tökéletes utolsó értintés az Ön “egy a 100-ból Quattroporte-hoz”

Minden Quattroporte Ermenegildo Zegna exkluzív limitált kiadásához készítettek egy egyedülálló tartozék sorozatot: az “Owner’s Collection”-t.
Mind a 19 egyedi darab az autó belsejének kecsességét szimbolizálja, miközben a külseje inkább a bátorságra emlékeztet minket. A tulajdonos akár egy Chevron motívumos selyemkendőt vagy egy luxus piknik plédet szeretne, a kollekció megtestesíti azoknak az elite életstílusát, akik a Maserati Quattroporte Ermenegildo Zegna-t vezetik.

One of 100

1of1oo

Ami a Maserati és az Ermenegildo Zegna luxus divatház történetét illeti, úttörő dizájnban mindig az első helyen álltak. Ezért alakult ki egy hosszútávú együttműködés a két két márka között, amelynek középpontjában a klasszikus Quattroporte újragondolása áll. A limitált szériás kollekció csak 100 gondosan kidolgozott luxus autóból áll, amelynek bemutatására csak Shangai-ban, New York-ban, Dubai-ban és Milánóban kerül sor.

141010M

Akár egy ujjlenyomat: FABRIZIO FERRIS ONE-OF

A Maserati Quattroporte Zegna limitált kiadás számára csak a legjobb elég jó. Annak érdekében, hogy a 100 exkluzív autón dolgozó szakember és művész munkáját megfelelően értkelhessék, párhuzamosan elindult egy Fotóprojekt.
25 olyan embert választottak ki a 4 városban rendezett bemutatókon, akiknek kétkezű munkában kellett résztvenni. A művészektől az írókon keresztül az átlétákig, 25 különböző embert vontak bele a projektbe, amiben a híres fotós, Fabrizio Ferri készített képeket a kiválasztottakról. A résztvevők kezeiről intim fotók készültek, amelyeket az rendezvények keretei között mutattak be és egy művészeti fotóalbumot készítettek.

A szakmabeli tudás, mint örökség

A modern technológia előtt, tehetséges kézművesek alapvető eszközökkel és a puszta kezükkel készítettek csodálatos tárgyakat. Most a Maserati és a Zegna folytatja ezt a nagyszerű hagyományt, amely biztosítja, hogy munkájuk minden részlete tökéletes legyen – a bőr tökéletes varrásától a V8-as motor percnyi pontosságáig.

Védett örökség: A FONTANA DEL NETTUNO restaurálása

Egy példátlan vállalkozás eredménye, hogy a Maserati és Zegna támogatni fogja a csodálatos bolognai Fontana del Nettuno restaurálását, Giambologna 16. századi mesterműje a régi dicsőségében fog visszatérni. Nettuno – vagy angolul Neptune – a Maserati erőteljes szimbólumát, a háromágú szigonyt tartja a kezében. Ez a gesztus méltó tisztelgés az olasz műveszeti örökségek előtt, ezen szobrok mozdulatiból merítenek ihletet a kifutókra és a versenypályára.

Ghibli Ermenegildo Zegna Edition Concept

141780M

GHIBLI ERMENEGILDO ZEGNA EDITION CONCEPT

A márka 100. évfordulójára és a Zegna limitált szériás Quattroporte sikere után, a Maserati és a Zegna a Ghiblit választotta a további együttműködéshez, aminek a végeredménye egy teljesen egyedi elképzésű autó lett.

141800M

A Maserati és a Zegna együtt tervezik a jövőt

A Maserati Ghibli S Q4, amit az Ermenegildo Zegna-val közösen terveztek, stílusát illetően teljesen új értelmet nyer. A dinamikájával és a modern megjelenésével, ez az autó úgy lett kialakítva, hogy a finom részletek szerelmeseinek szívét megnyerje. Az autó külsejét az új exkluzív “Azzurro Astro” szín jellemzi, amely titka, hogy háromrétegű pigment festéket használnak, így az autó színe mélyebb és ragyogóbb lesz. Ez a hatás a kék és szürke árnyalatainak változását egyesíti, míg az autó a legfényesebb pontján kék, addig a legsötéttebben szürke.

A tökéletesség érzékelhetősége

Ermenegildo Zegna készített egy letisztult selyem szövetet, melyet az elegáns, technikai megjelenés érzésével egyesített és így érzékelhető élményt hozott létre. Ezt tovább erősíti a kézzel készített macro-chevron minta, ami az egész belső dizájnt jellemzi. Az ülések extra finom szemcsés, természetes színű bőrből készültek, amelyet világosszürke varrással ötvöztek. Ehhez tartozik még egy speciális cső és egy macro-chevron, ami tovább fokozza az ülések háromdimenziós hatását.

141810M

141870M

Ermenegildo Zegna kizárólag a Maseratinak

Ugyanazt az anyagot, amit az ajtópanelek boritására használtak, azt használják az tetőkárpithoz, a tartóoszlopokhoz és a nepellenzőkhöz is, melyek az “Ermenegildo Zegna Exclusively for Maserati” feliratot viselik. Az autó belsejének tökéletes befejezése a himzett szigony logoval ellátott, kontrasztosan varrott fejtámlák, melyek tovább hangsúlyozzák a háromdimenziós belső kialakítást.

Legfrissebb hírek

Quattroporte_Zegna-1

Maserati-Ghibli-Zegna-Edition-Concept

A Ghibli Ermenegildo Zegna Edition Concept párizsi világpremierje

A Maserati stand sztárja, a Ghibli Ermenegildo Zegna Edition, mely kitűnő példa az olasz együttműködésre a szigony embléma gyártója és a Triveroban elhelyezkedő birtok között.

logo-one-of-100-ufficiale

“Egy a 100-ból”, a limitált Maserati Quattroporte Zegna megünneplése

A 2013-as frankfurti és genfi autókiállítások világpremierje után, az exkluzív Maserati Quattroportet az Ermenegildo Zegna együttműködésével fejlesztették ki, partnerségük eredménye 100 limitált szériás autó lett.

1

Világpremier a Genfi Motor Show-n

A Maserati Quattroporte Ermenegildo Zegna Limited Edition-t egy egyedi új színösszeállítással, anyagösszetétellel mutatták be a Genfi Motor Show-n.

7-8-anteriore(1)

A Quattroporte Ermenegildo Zegna Concept Limited Edition és a Quattroporte dízel világpremierje

Miután januárban rendkívül sikeres volt a Quattroporte a Detroiti Morot Show-n és Shanghai-ban debütált a Ghibli április közepén, a Masearti úgy döntött, hogy bővíti választékát a dízel Quattroporte-val.

7-8-posteriore

Maserati Quattroporte Ermenegildo Zegna Limited Edition Concept debütál a Frankfurti Auto Show-n

A Maserati Quattroporte Ermenegildo Zegna Limited Edition-t egy egyedi új színösszeállítással, anyagösszetétellel mutatták be a Frankfurti Auto Show-n.