Maserati Classic

3500GT

A Maserati Classic célkitűzése, hogy elősegítse a Maserati hihetetlen történetének és örökségének fennmaradását, illetve a Maserati clubok és rajongók támogatása, hogy hozzáférést biztosít a Classik részleghez, hogy elérhetővé teszi a járművek történelmi, műszaki dokumentációit, a történelmi részek vizsgálhatóságát a leltárban, emléktárgyakat, nemzetközi klub információkat, valamint kereskedőket.

A Maserati Classiccal e-mail-ben tudják felvenni a kapcsolatot a következő címen: maserati.classiche°maserati.com

Kit-cpl_ok

KIT Kollekció

A Maserati bemutatja a „The Maserati Classic” gyűjtemény folytatását, amely a Trident mára elkötelezett gyűjtőinek és rajongóinak mind elérhető. Az első négy sorozat sikerét követően, a Maserati 5 új limitált kollekciós könyvet kínál, amely a következő modellekkel növeli a gyűjteményt: 3500 GT, Mistral, Khasim, Ghibli és Biturbo.

A Parts katalógus új kiadásai, használati utasításokat, kézikönyeknet, továbbá honosítási dokumentumokat, mindegyik jármű modelljét egy speciális tervezésben mutatja be, mely elegáns és praktikus.

Minden eredeti járműdokumentumot újranyomtattak, és összekötöttek, hogy hűen tükrözze vissza az eredeti verziókat. Az „akta” az eredeti kereskedelmi brosúrák másolataival lesz teljes, melyeket gondosan tárolnak a Maserati Történelmi Archívumban: egy 1:43 méretarányos modell, és a jármű vázlatai.

A csatolt dokumentumban az összes részlet megtalálható a készletekről.

A Maserati Classic sorozat elérhető a meghatalmazott Maserati kereskedőknél és a www.maseratistore.com –on.

További információért forduljon a Maserati Classic részlegéhez, és írjon a következő e-mail címre:

E-mail cím: classic.partaserati.hu

certificati

TÖRTÉNELMI DOKUMENTÁCIÓ

Technikai és esztétikai jármű jellemzői (dokumentum pergamenpapíron)
Tartalom:termelés, modell, alvázszám, motorszám, elmozdulás és üzemanyagrendszer dátuma, n° hengerek, típus sebességváltó, típus test, szegélyek, külső szín festékkóddal, belső szín bőrkóddal, lehetséges tartozékok.
Olasz, illetve angol nyelven elérhető.

Jármű Történelmi Információi (dokumentum pergamenpapíron).
Tartalom: az előállítás dátuma, gyári név- mikor az autót előállították, modell, alvázszám, rendelési dátum, kézbesítési dátum, kereskedő, első tulajdonos (ha elérhető), kézbesítési zóna.
Olasz, illetve angol nyelven elérhető.

Származási Bizonyítvány

Tartalom: az előállítás dátuma, gyári név mikor az autót előllították, modell, alvázszám, motortípus, n° hengerek, elmozdulás, motorszám, típus test.
Olasz, illetve angol nyelven elérhető.
MEGJEGYZÉS: a származási bizonyítvány hivatalos dokumentum, a Maserati képviselő aláírásával hivatalos.

Az eredeti dokumentumok hiteles másolatai (pergamenpapírra másolva).
A dokumentumokat elérhetőségüktől függően Maserati Historical Archive-ban, Maserati Classic tudja szállítani: az eredeti történelmi dokumentumok hiteles másolatait, tehát az autó műszaki adatlapját, az utolsó tesz lapot, szállítólevelet, stb..

További információért és árakért forduljon a Maserati Classic részlegéhez, és írjon a következő e-mail címre: maserati.classiche@maserati.com

genuine-partsEREDETI ALKATRÉSZEK

A Maserati történelmi járművek hitelességének biztosításának érdekében, a Maserati Classic lehetőséget kínál a nagy múltú modellek tulajdonosainak, hogy információt és elérhetőséget kérjenek eredeti alkatrészek felől.

Küldjön egy e-mail-t a következőre, hogy felvegye a kapcsolatot a Maserati Classic részlegével és kérje a szükséges gyári alkatrészeket: classic.parts@maserati.com .