Finanszírozás

Maserati-4108

_MA33849

MASERATI FINANSZÍROZÁS: VEGYE MEG ÁLMAI AUTÓJÁT AZ ÖNNEK MEGFELELŐ MÓDON

Ha az autóját a Maserati Finanszírozási csomag keretein belül vásárolja meg, akkor lehetősége van a legjobb piaci szolgáltatások kiválasztására, és azok saját igényekre szabására. A Maserati hivatalos forgalmazói örömmel állnak az Ön segítségére, mint pénzügyi tanácsadók, akik professzionális segítséget nyújtanak a különböző fizetési lehetőségek között válogatva, és olyan csomagot hoznak létre, amely az Ön pénzügyi igényeinek a legjobban megfelel.

_MA33838

Exkluzív részletfizetési lehetőségek az Ön igényei szerint kialakítva

Bárki, aki élvezni szeretné egy Maserati vezetését anélkül, hogy nagyobb tőkét mozgatna meg, több egyéni pénzügyi csomag közül válogathat, melyek versenyképes kamatfeltételeket biztosítanak és minden hivatalos forgalmazónál elérhetőek. Az ügyfél dönthet az előleg összegéről, valamint választhat az azonos összegű vagy az időről időre változó összegű részletek közül, fix viszonteladási érték mellett.

_DSH6297_3

Olcsó és vitathatatlanul rugalmas lízing csomagok

A Maserati Customer Service-knél elérhető fizetési lehetőségek magukban foglalják a pénzügyi lízing csomagokat is, amelyek lehetővé teszik az autó használatát, annak megvásárolása nélkül, és amelyek kedvezőbb árakat biztosítanak a piaci átlagnál. Létezik az ún lufi lízing is, amelyek esetében a havi részletek alacsonyabbak: a szerződés végén az autó az ügyfél tulajdonává válik végtörlesztés fejében.