Gyárilag felújított, használt járművek

A legjobb felújítási program

A „Gyárilag felújított Maserati” exkluzív program garanciát biztosít a legjobb használt Maserati járművekre, 12 vagy 24 hónapra, függetlenül a megtett kilométerekre. Abban az esetben használhatók ugyanazok a szolgáltatások a felújított autóra, mint egy újra, ha a jármű nem idősebb 5 évesnél (a regisztráció dátumát veszik figyelembe), a megtett út nem haladja meg a 100,000 km-t (62,500 mérföld), és mindezek fölött át kell esnie 120 szigorú vizsgán, amelyek az autó minden alkatrészére vonatkoznak.

 

Élvezet aggodalmak nélkül

Minden bevizsgált használt jármű megfelel a legmagasabb elvárásoknak is és kielégíti még a legválogatósabb ügyfelek igényeit is. A vevő egyetlen dolga ezután csak az marad, hogy időkorlátok nélkül élvezze Maseratijának vezetését. A felújítási programban a következő modellek vehetnek részt: GranTurismo, Quattroporte, GranCabrio, Coupé, Spyder, GranSport és GranSport Spyder. További információkért és részletekért keresse a Hivatalos Maserati Kereskedések Hálózatát.

 

Dokumentált szervíztörténet

A “Gyárilag felújított Maserati” garanciát és a hozzá tartozó speciális karbantartási műveleteket azok igényelhetik, akik bemutatják autójukat a Hivatalos Maserati Szolgáltató Központok előtt, valamint rendelkeznek minden kötelező szervízről szóló igazolással és eleget tettek az esetleges visszahívásoknak is. Követelmények továbbá, hogy a jármű nem lehetett részese nagyobb baleseteknek, nem vehetett részt versenyeken, és nem lehet lopott jármű sem.

 

A program érvényessége

Ha a felújított járműre még vonatkozik a standard garancia, akkor egy 12 vagy egy 24 hónapos “Gyárilag felújított Maserati” garancia alkalmazható. A garanciális időszak ebben az esetben a standard garancia lejárta utáni napon kezdődik. Ha a felújított autóra már nem alkalmazható a standard garancia, akkor csak egy 12 hónapos garancia igényelhető. A garanciális időszak kezdete megegyezik azzal a nappal, amikor a járművet eladták az új tulajdonosának.

 

Kivételek a garancia alól

A felújított használt járművekre vonatkozó garancia ugyanazokat a feltételeket biztosítja, mint a standard szerződéses garancia, a következő kivételekkel: karbantartási műveletek, fogyóeszközök költsége, a festés, krómozás vagy a kárpit elváltozásai, elhasználtsága, amelyeket a normál használat, vagy a nem megfelelő körülmények eredményeznek; olyan hibák, amely a nem megfelelő használatnak, balesetnek vagy versenyzésnek tudhatók be.

 

Limitált, tanúsított gyári felújítás

A hat évesnél nem idősebb (regisztrációs dátumtól számítva) felújított használt járművek, amelyek kevesebb, mint 130,000 km-t (80,800 mérföld) tettek meg, azokra alkalmazható a „Limitált gyári felújítás” garanciája. Ebben az esetben a garancia kiterjedése a hajtás állapotától függ (motor, sebességváltó). A programot a következő modellekre lehet igényelni: GranTurismo, GranCabrio, Quattroporte (a duo-select verzió kivételt képez).