Garancia

121330M_1280x505

Hosszantartó kötődés

Az exkluzív „Kiterjesztett Maserati Garancia” programmal, a Maserati járművekre szóló garancia 12 vagy 24 hónappal meghosszabbítható a megtett kilométerek figyelembevétele nélkül.
A „Kiterjesztett Maserati Garancia” a 7. évig elérhető a Maserati Quattroporte modellekre (kivéve a duo select verziót), a Gran Cabrio-ra és a Gran Turismo-ra, illetve az 5. évig alkalmazható a Quattroporte-kra (a duo-select verzióra is igényelhető), Coupé, Spyder, Gransport és GS Spider modellekre (kivételt képez az USA és Kanada).

A „Korlátozottan Kiterjesztett Garancia a Standard Kiterjesztett Garancia 5.éve után vehető igénybe

A program aktiválása*

Ami a 4 éves és a 4+5 éves programokat illeti, a „Kiterjesztett Maserati Garancia” aktiválását legkésőbb a szerződésben foglalt garancia (a regisztrációtól számított 3 évig érvényes) lejárati dátumáig kell kérvényezni, vagy az 5.évre kiterjesztett garancia esetében legkésőbb a 4. garanciális év végéig (ennek feltétele, hogy a járművel megtett út ne haladja meg a 100000 km-t (62,5000 mérföld).

* USA és Kanada kivételével

Akár 7 év biztonság

A 6 vagy 6+7 éves programok esetében az aktiválást az előző kötelező 4+5 vagy 5 éves kiterjesztett garancia lejáratáig kell kérvényezni, míg a 7 éves garancia esetében legkésőbb a 6. év végéig, feltéve, hogy a járművel megtett távolság nem haladja meg a 130000 km-t (80,800 mérföld). Ebben az esetben a garancia a hajtásra korlátozódik (motor, váltó).

Csak a legjobbaknak

A „Kiterjesztett Maserati Garancia” program csak abban az esetben lehetséges, ha a jármű megfelel bizonyos kritériumoknak és minden szükséges technikai ellenőrzésen átesett. Csak Európában a „Kiterjesztett Maserati Garancia” magában foglalja az országúti kiszállást, amely a teljes kiterjesztett időszak alatt igényelhető. További részletekért és feltételekért, kérjük tanulmányozza a Maserati Official Dealership oldalán található programleírást.

A kiterjesztett garancia alól való kivételek

A kiterjesztett garancia ugyanazokat a feltételeket biztosítja, mint a szerződéses, a következő kivételekkel:

  • karbantartási műveletek
  • rövid élettartamú, elhasználható anyagok költsége
  • a festés minőségének változása vagy romlása
  • krómozás hibái, kárpitozás cseréje (normál és nem rendeltetésszerű használat miatt egyaránt)
  • a nem rendeltetésszerű használat miatti hibák javítása
  • baleset vagy autóverseny.